Aşkale Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: Ülkemizin bu cennet köşesinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek, güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet verebilmektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye standartlarına eşdeğer hizmet sunan öğretmen evleri arasına girebilmektir.

Misyon: Başta öğretmenlerimiz olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Taşra Teşkilatı Personelinin birbirleri ile kaynamasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesi, mesleki ve kültürel gelişmelerinin hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamaktadır.

Başarılar: -

Saatler:
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 415 18 48

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://askaleogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Çarşı Mahallesi İstanbul Cad. Öğretmenevi Sok. Aşkale/ERZURUM

Çok Amaçlı Salon :1
Otel Odası :2
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Güneyde Palandöken dağ sırası, Kuzeyde Kargapazarı dağ sırası arasında ve yukarı Fırat bölümündeki vadide yer almaktadır. Erzurum’un 53 km batısında; Erzincan Tercan ilçesinin 34 km doğusunda, Bayburt ilinin 72 km güneydoğusunda yer almaktadır.

Adres - Çarşı Mahallesi İstanbul Cad. Öğretmenevi Sok. Aşkale/ERZURUM

Ulaşım Aşkale ilçesi kara ve demiryolu ile Erzurum ve diğer illere bağlamakta olup, Doğu ekspresi, belediye otobüsleri ve çeşitli araçlarla halkın ulaşım ihtiyaçlarını da karşılamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Aşkale ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz ise Erzurum iline 53 km uzaklıktadır.